top of page
Vip-103.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Van onze bloemenpluktuin tot in jouw interieur!

Ik ben Yannick Duelen en zaakvoerder bij Duco's Blooms. Mijn partner, Thomas Coninx, staat mee in voor de boekingen, verkoop en helpt onze klanten graag met het schikken van hun boeket. 

 

Naast het runnen van de bloemenpluktuin ben ik fulltime werkzaam als leerkracht wetenschappen. Met mijn specialisatie in de biologie is het dan ook niet vreemd dat de wondere wereld van de bloemen en planten mij al snel in de ban had. Als leerkracht wil ik mijn leerlingen aanzetten om even de digitale wereld opzij te schuiven en hun onder te dompelen in alles wat de natuur te bieden heeft. Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om de mens terug dichter bij hun roots te brengen, back to nature. 

 

 Binnen onze bloemenpluktuin staat het biologisch telen en dit vrij van pesticiden, dan ook centraal. Dit om te garanderen dat verschillende vogels, bijen en vlinders hun weg vinden naar onze veilige haven. Door de grote variatie aan bloemen trekken wij heel wat unieke  insectensoorten en vlinders aan. Dit zorgt voor een unieke sfeer wanneer wij jouw bloemen oogsten of wanneer jij zelf tussen de bloemen wandelt op zoek naar de bloemen voor jouw unieke boeket.

In 2021 zijn wij gestart met het telen van bloemen in onze eigen achtertuin. Al snel konden we uitbreiden in 2022 naar een grote plukweide waar ons hartje sneller van ging slaan. Wij durven zelfs voorzichtig te stellen dat wij één van de grootste pluktuinen zijn in Limburg en dat in het hartje van Haspengouw. Hoe kan het ook anders!

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij meebouwen aan ons project door de aankoop van een plukabonnement? Of wil jij gewoon eens een boeketje komen plukken op een plukdag en kennis met ons maken?

 

Neem dan zeker contact met ons op en wij zorgen voor een warm welkom en een boeket op maat! 

bottom of page