top of page
Vip-103.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Van onze bloemenpluktuin tot in jouw interieur!

Ik ben Yannick Duelen en zaakvoerder bij Duco's Blooms. Mijn partner, Thomas Coninx, staat mee in voor de boekingen, verkoop en helpt onze klanten graag met het schikken van hun boeket. 


In het dagdagelijkse leven ben ik actief als leerkracht wetenschappen met een grote passie voor alles wat te maken heeft met de wereld van de biologie. Het is ook mijn beroep - als leerkracht - dat mij bracht tot het oprichten van een bloemenpluktuin. Ik wil mensen terug dichter bij de natuur brengen en hun laten genieten van een wandeling in onze tuin waar ze bovendien zelf de verse bloemen voor een prachtig boeket mogen uitkiezen. Naast de prachtige bloemen zal je ook heel wat bijen, vlinders en insecten tegenkomen. Wij zetten dan ook in op biologisch en ecologisch telen om zo een veilige thuis te garanderen aan heel wat nuttige insecten. 

Wij hebben de ambitie om te groeien met onze bloemenpluktuin. Daarom niet in omvang, maar zeker in de soorten bloemen die wij aanbieden. Zo bieden wij een grote variatie van bloemen aan onze klanten, waarbij wij ons steentje kunnen bijdragen aan de biodiversiteit.

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij meebouwen aan ons project door de aankoop van een plukabonnement? Of wil jij gewoon eens een boektje komen plukken op een plukdag en kennis met ons maken? Neem dan zeker contact met ons op en wij zorgen voor een warm welkom en een boeket op maat! 

Over ons: Over ons
bottom of page