top of page
Image by Daniel Chekalov

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT HEB IK NODIG OM TE KOMEN PLUKKEN?

Als je een boeket komt plukken, raden wij aan om een emmertje en een snoeischaar mee te brengen naar de bloemenpluktuin. Wij vullen je emmertje met water en geven je kort een woordje uitleg over hoe je de bloemen best kan knippen. Nadien kan jij gewoon aan de slag en je boeket zelf samenstellen.

 

Nog even betalen bij aanvang of aan het einde van het plukmoment en je kan je boeketje thuis of bij een gekende flowerlover een mooi plekje geven!

WELKE BETALINGSMETHODEN WORDEN GEACCEPTEERD?

Wij accepteren betalingen via:

  • Payconiq

  • Bancontact / Bancontact app

  • Cash (bij cash betalingen, vragen wij om liefst gepast te betalen)

KAN IK OOK EEN BOEKET OP VOORHAND BESTELLEN?

Ja, dat kan! Je kan telefonisch contact met ons opnemen en je boeket reserveren. Wij zorgen dat jouw boeket klaar is op het gewenste tijdstip. Wij vragen om boeketten 2 dagen op voorhand te reserveren, zo kunnen wij een ruime keuze aanbieden.

TOT WANNEER IS EEN PLUKABONNEMENT GELDIG?

De aangeboden plukabonnementen zijn steeds 1 jaar geldig. Er zijn maar een beperkt aantal abonnementen beschikbaar. Wij raden jullie aan om tijdig een abonnement aan te schaffen voor het plukseizoen van 2023!

MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN OM EEN BOEKET TE KOMEN PLUKKEN?

Ja, dat klopt! Wij willen iedere klant goed kunnen ondersteunen in onze bloemenpluktuin. Bovendien hebben wij op die manier een goed zicht op het aanbod aan bloemen en kunnen wij verzekeren dat iedereen die dag met een prachtig boeket huiswaarts keert. 

Voor de aankoop van een cadeaubon, abonnement of plukkaart, kan je altijd langskomen tijdens de openingsuren. Hier moet je geen afspraak voor maken.

HOE MAAK IK BEST EEN AFSPRAAK?

Je kan een plukmoment online boeken via de knop in het menu.

 

 Je kan ons ook altijd telefonisch contacteren op het nummer: 0484 73 37 13. 

We raden je aan om enkel te mailen in geval van vragen in verband met een offerte (huwelijk, feest, etc.), evenement of bloemenworkshop. 

bottom of page