top of page
Vip-114.jpg
Vip-068.jpg
Vip-167.jpg

data workshops en plukmomenten

Wij vragen nog even geduld voor de workshops en plukmomenten. Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om een planning op te maken. Eind mei verwachten wij publicatie van de beschikbare data waarvoor jullie dan ook kunnen inboeken via deze module. 

EXTRA INFORMATIE & ANNULATIEBELEID

Voor de plukmomenten wordt er een introductie van 15 tot 20 minuten voorzien. Jij neemt nadien rustig alle tijd die jij nodig hebt om een mooi boeket samen te stellen. Wij raden dan ook aan om een plukmoment in te boeken wanneer je minstens een uurtje de tijd hebt om te plukken. 

Voor de workshops vragen wij een betaling op voorhand. Laat daarom uw telefoonnummer achter voor het versturen van een betaallink. Enkel na volledige betaling van het totaalbedrag, heb jij toegang tot onze workshop.

Wil jij met collega's, vrienden of familie een workshop organiseren? Dat kan! Contacteer ons vrijblijvend om een workshop op maat uit te werken.

Annulatiebeleid: wanneer u overgaat tot annulatie , wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Dit is een streng annulatiebeleid omdat wij werken met een vers product en verspilling tegen willen gaan.

bottom of page